در دفتر ریاست دانشگاه صورت گرفت:

دیدار رییس دانشگاه شیخ طوسی عراق با دکتر نوذری سرپرست دانشگاه مازندران

در دفتر ریاست دانشگاه صورت گرفت:

دیدار رییس دانشگاه شیخ طوسی عراق با دکتر نوذری سرپرست دانشگاه مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دکتر قاسم الاسدی رییس دانشگاه شیخ طوسی عراق و هیات همراه، صبح روز شنبه 19 مردادماه، با دکتر نوذری سرپرست دانشگاه مازندران دیدار کرد.

براساس این گزارش، در این دیدار که در دفتر ریاست دانشگاه مازندران صورت پذیرفت، دکتر کوروش نوذری ضمن خوش‌آمدگویی به هیات اعزامی از دانشگاه شیخ طوسی عراق، ضمن تاکید بر همکاری مستمر میان دو دانشگاه، اظهار امیدواری کرد این همکاری‌ها در قالب تفاهم‌نامه مشترک تعریف شود تا شکل قانونی و اجرایی به خود بگیرد.

در ادامه دکتر قاسم الاسدی هم از میهماننوازی دانشگاه مازندران، ابراز قدردانی کرد و بر انعقاد تفاهم‌نامه جامع و کامل که در بردارنده تمامی مفاد و تبصره‌های لازم باشد تاکید نمود.

در پایان این جلسه، تابلوی منقش به آرم دانشگاه شیخ طوسی عراق از سوی دکتر قاسم الاسدی به دکتر نوذری سرپرست دانشگاه مازندران اهدا شد.

١٤:٥٥ - شنبه ١٩ مرداد ١٣٩٨    /    شماره : ٢١٠٢٥    /    تعداد نمایش : ٧٨٨