به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران :

دومین نشست هم اندیشی تخصصی اساتید و نخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دومین نشست هم اندیشی تخصصی اساتید و نخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران با موضوع« راهکارهای ارتباط موثر دانشگاه با جامعه از منظر رشته های فنی مهندسی» با حضور اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی در روز یکشنبه 13 آبان 97 در سالن قلم دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران برگزار شد.
       بر اساس این گزارش، در این نشست که به همت دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران با مشارکت دانشکده فنی و مهندسی و مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه برگزار گردید، رییس و اعضای هیات علمی دانشکده فنی مهندسی حضور داشتند.
          دکتر مرتضی علویان دبیر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران در این نشست با اشاره به لزوم خروجی مطلوب نشست های علمی و هم اندیشی اساتید در علاج مشکلات کشور اظهار داشت: از راهکارهای موثر این هدف گذاری، برگزاری نشست های تخصصی و ایجاد هسته های تخصصی فناوری، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... در ذیل مرکز هم اندیشی دانشگاه بوده و یکی از راهبردهای مهمی که موکدا و به طور جدی پیگیر آن هستیم، تهیه و تدوین مدل های عملیاتی و اجرایی از همین نشست های تخصصی و ارایه آن به مراکز بالادستی می باشد.
       در ادامه این نشست، دکتر علی اکبر عمویی رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مازندران ضمن قدردانی از برگزاری چنین نشست هایی، به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خویش در خصوص موضوع نشست پرداخت. همچنین در ادامه، دکتر قاسمی رییس مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه از آمادگی این مرکز در مشارکت و پشتیبانی از طرح و برنامه های پیشنهادی و موضوعات مرتبط در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه خبر داد .
       در پایان، اعضای هیات علمی حاضر در این جلسه به تبادل نظر و ارایه نظرات خود در خصوص موضوع نشست پرداختند.

١٤:١٦ - دوشنبه ١٤ آبان ١٣٩٧    /    شماره : ١٨٨٤٦    /    تعداد نمایش : ٦٤٠