در دفتر معاونت و توسعه پشتیبانی دانشگاه مازندران برگزار شد:

پنجمین جلسه مدیران عمومی دانشکده ها و مدیران ستادی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، پنجمین جلسه مدیران عمومی دانشکده ها و مدیران ستادی داشگاه، صبح روز دوشنبه 19 شهریور در دفتر معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

براساس این گزارش، در این نشست که با حضور دکتر یحیی طالبی رستمی معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه تشکیل گردید، اعضا در خصوص آمادگی برای شروع سال تحصیلی جدید و سایر مسایل جاری دانشکده ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ابتدای این نشست، دکتر طالبی با اشاره به اینکه در آستانه فرا رسیدن سال تحصیلی جدید هستیم، گفت: در طول این مدت زمان باقی مانده تا آغاز سال تحصیلی جدید، همگی دوستان باید تلاش کنند تا مشکلات و مسایل موجود را در سطح دانشکده ها برطرف نمایند.

معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه ادامه داد: تجهیز کلاس های درس، نظافت، بررسی روشنایی کلاس ها و ... از جمله مواردی است که می بایست در این ایام توجه ویژه ای به آن شده و نواقص و کمبودهای احتمالی در این خصوص برطرف گردد.

دکتر طالبی در بخش دیگری از سخنانش، با گریزی بر مسایل معیشتی و اقتصاد موجود در جامعه، خاطرنشان کرد: باید بسترهای لازم را به گونه ای فراهم نماییم تا مسایل مبتلابه جامعه در خصوص مشکلات اقتصادی، به درون دانشگاه رسوخ پیدا نکند.

معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه در پایان اظهار امیدواری کرد تا با برطرف نمودن کمبودها و نواقص احتمالی در زمان باقی مانده تا ماه مهر، وضعیت ساماندهی امور به نحوی مطلوب انجام شده و سال تحصیلی خوبی را برای دانشجویان عزیز فراهم نماییم.

در ادامه این نشست هر یک از مدیران در خصوص مسایل و مشکلات موجود و هم چنین دستور جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

٠٩:٣٠ - دوشنبه ١٩ شهريور ١٣٩٧    /    شماره : ١٨١٣٣    /    تعداد نمایش : ٧٦٣