دکتر میرنیا در جمع هیات دانشگاهی کشور عراق:

توسعه پایدار کشورهای جهان سوم به خصوص کشورهای اسلامی در گرو تحصیلات عالیه فرزندان شان است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، نشست صمیمی هیات 50 نفره دانشگاه امام موسی کاظم(ع) متشکل از مسوولان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه با دکترسیدخلاق میرنیا رییس دانشگاه مازندران در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه مازندران برگزار شد.

دکتر سیدخلاق میرنیا در این نشست با تاکید بر این که شباهت های فرهنگی ما بهتر می تواند ما را به هم مرتبط نماید، افزود: به همین خاطر، ما امیدواریم تا بتوانیم با فراهم نمودن فضای مشترک، این ارتباطات محکم تر و بهتر شود.

دکتر میرنیا با بیان این مطلب که دیدار اعضای دو دانشگاه می تواند به افزایش دوستی و مودت بین آن ها کمک کند، افزود: ارتباط فرهنگی و علمی ما تنها مربوط به این سال ها نیست و بیش از هزار سال قدمت دارد، هرچند به دلیل گسست های تاریخی مشکلاتی به وجود آمد ولی، این گسستگی ها هیچ وقت باعث نشد تا دوستی و مودت بین ما خدشه دار شود.

رییس دانشگاه مازندران با ابراز خرسندی از تعاملات به وجود آمده در به کارگیری امکانات و توان مندی دو طرف برای ارتقا و پیشرفت علمی اظهار داشت: بهتر است ما مسلمان ها به هم کمک کنیم تا این که نیازمند کمک و یاری افراد غیر مسلمان باشیم.

رییس دانشگاه جامع استان با تاکید بر امکانات قابل قبول استان مازندران از لحاظ جغرافیایی ادامه داد: دانشگاه مازندران بیش از 60 سال قدمت دارد و با وجود این که این دانشگاه در چند دوره با استقلال دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، شد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تفکیک شد، اکنون دانشگاه مازندران با 11 دانشکده و 380 عضو هیات علمی به عنوان بزرگ ترین و قدیمی ترین دانشگاه مازندران به فعالیت علمی و پژوهشی خود ادامه می دهد.

دکتر میرنیا با اعلام آمادگی برای پذیرش دانشجو در رشته های مختلفی که در دانشگاه مازندران وجود دارد، خاطرنشان کرد: البته به طور طبیعی در هر قراردادی مسایل مالی نیز وجود دارد اما، حقیقتا ما به این دلیل که به اقتصاد به عنوان زیر بنا نگاه نکردیم، تنها یک هدف را دنبال کرده و آن این است که بتوانیم یک کار قابل قبول علمی را عرضه نماییم. به همین دلیل نیز میزان شهریه در دانشگاه مازندران در مقایسه با بسیاری از دانشگاه های داخلی ایران کم تر است، چون فکر می کنیم توسعه پایدار کشور های جهان سوم به خصوص کشور های اسلامی در گرو تحصیلات عالیه فرزندانشان است.

دکتر خنساء حسن حسین معاون آموزشی دانشگاه امام کاظم(ع) عراق نیز در این جلسه ضمن تشکر از حسن میزبانی دانشگاه مازندران گفت:حضور ما در دانشگاه مازندران برای عملی کردن مفاد توافق نامه همکاری بین دو دانشگاه است.

وی تاکید کرد: تعدادی از دانشجویان ما از دانشگاه عراق برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد وارد دانشگاه مازندران می شوند تا بتوانیم آنچه که با هم به توافق رسیده ایم را به عرصه ظهور برسانیم و آن را عملیاتی کنیم.

هدف ما از این توافق نامه همکاری، اشاعه علوم اهل بیت(ع) در همه امور است

دکتر حازم عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه امام موسی الکاظم(ع) نیز در این نشست با اشاره به این نکته که دانشگاه امام موسی کاظم(ع) عراق زیر نظر سازمان اوقاف در عراق است، گفت: تمام تلاش ما این است که با عملی کردن توافقی که با دانشگاه مازندران انجام شده است، به اشاعه علوم اهل بیت(ع) در همه امور دست یابیم.

وی افزود: تمام برنامه ای که داریم، بر این سبک و اساس است و امیدواریم در این هدف به موفقیت دست پیدا کنیم.

یادآور می شود: هیات 50 نفره از مسئولان، اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه امام کاظم(ع) کشور عراق از روز چهارشنبه 10 مرداد ماه به مدت یک هفته میهمان دانشگاه مازندران بوده و در کارگاه های مختلف آموزشی که به تفکیک ویژه استادان، کارمندان و دانشجویان در دانشگاه مازندران برگزار گردید، شرکت کرده و در نشست مشترک با ریاست دانشگاه مازندران نیز حضور داشتند.

١٥:٠١ - دوشنبه ١٥ مرداد ١٣٩٧    /    شماره : ١٧٧٧٧    /    تعداد نمایش : ٤٥٧