به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر صادر شد:

پیام تبریک رییس دانشگاه مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، در آستانه فرا رسیدن عید سعید فطر، دکتر سید خلاق میرنیا رییس دانشگاه مازندران، پیام تبریکی صادر کرد.
       متن این پیام بدین شرح می باشد:

"اللهم اني اسئلك خير ما سئلك منه عبادك المخلصون"

ماه مبارک رمضان، ماه تضرع و توبه و ماه نزول قرآن، اینک به پایان خود رسیده است، خوشا آنانی که در این فرصت، ره توشه‌ای از نور و ایمان برگرفتند و پرونده خود را پاک و طاهر ساختند.

عید فطر، هنگام شادمانی و موعود دلباختگانی است كه در ماه بهار قرآن، با قلبی مالامال از ارادت و عشق ورزی، ندای بندگی سر داده، روزها را در انتظار لحظات روحانی افطار و شب ها را به اشتیاق مناجات سحرگاهان گذرانده و در خلوتی بی ریا و از سر صدق با معبود خویش نجوا کردند.

خداوندا تو را شاکریم که یک ماه، ما را در ضیافت میهمانی خود پذیرفتی و این اجازه را به ما دادی تا سحر‌ها عاشقانه با تو سخن بگوییم.

اينجانب، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای همگان، فرارسیدن عید سعید فطر، تجسم عینی آزادی از تعلقات دنیوی و سیر و سلوک در بارگاه فیض الهی را به عموم مردم شریف استان و بویژه جامعه فرهیخته دانشگاهی اعم از استادان ارجمند، کارمندان شریف و دانشجویان عزیز دانشگاه مازندران تبریک می گویم و از درگاه ایزد متعال خواستارم تا به لطف بی‌انتهای خویش، همه ما را در زمره‌ بندگان مخلص خود جای داده و روحی لطیف و دلی سرشار از شوق بندگی و اجتناب از گناه را در تمام لحظات حیات و ذره ذره وجودمان روان سازد و به همه ما لیاقت خدمتگزاری بی منت و بی ریا به خلق عنایت فرماید.

دکتر سید خلاق میرنیا
رییس دانشگاه مازندران