در آستانه فرارسیدن 16 آذر و روز دانشجو صادر شد:

پیام تبریک رییس دانشگاه مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، به مناسبت فرارسیدن 16 آذر و روز دانشجو، دکتر سیدخلاق میرنیا رییس دانشگاه مازندران پیام تبریکی صادر کرد.

متن این پیام به شرج ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

شانزدهم آذرماه، یکی از ایام پرافتخار در صفحات تاریخ کشور و سمبل استکبارستیزی و ایستادگی در برابر ظلم است. در آن روز، جوانان غیور و بصیر ایران عزیز، علم تنفر از جور و خودکامگی را بر افراشتند و خورشید عدالت خواهی را افروخته نگه داشتند.

امروزه تمام جهان، ایران اسلامی را یک کشور پرصلابت، با اقتدار و مصداق بارز مبارزه با ظلم و استبداد می دانند که با قدرت و تکیه بر توان داخلی جوانان غیور خود، به بالاترین جایگاه در حوزه های علم، اقتصاد و دیپلماسی بین المللی رسیده است. بدون شک این توانمندی در سایه اتحاد و تلاش همه ملت ایران بخصوص فرهیختگان، دانشمندان و جوانان دانشجوی این آب و خاک به دست آمده است و توانسته است تا ندای عزت و قدرت ایران اسلامی را به گوش جهانیان برساند.

اینجانب ضمن گرامی داشت سالروز حماسه 16 آذر، این روز بزرگ را به تمامی دانشجویان، خصوصا دانشجویان دانشگاه مازندران تبریک گفته، امید این دارم که دانشجویان گرامی بسان گذشته در کنار علم آموزی، نسبت به امور کشور و منطقه حساس بوده و پرچم اقتدار و عزت ایران اسلامی را در تمام چهان به اهتزاز در آورند.

سید خلاق میرنیا

رییس دانشگاه مازندران