اطلاعیه:

آگهی مناقصه اجاره بوفه دانشكده‌ها و خوابگاه های حضرت امام حسین (ع)، حضرت زینب(س) و خوابگاه شهید نواب صفوی

آگهی فراخوان عمومی

دانشگاه مازندران در نظر دارد اجاره بوفه دانشكده‌ها و خوابگاه های حضرت امام حسین (ع)، حضرت زینب(س) و خوابگاه شهید نواب صفوی را با اخذ حداکثر 30 % قیمت کارشناسی شده برای سال 98 در قبال عرضه غذای دانشجویی و محصولات خوراکی با کمترین بهای ممکن توأم با کیفیت مطلوب به شرح لیست پیوست از طریق مناقصه عمومی به پیمانکاران حقیقی و حقوقی واجد شرایط واگذار نماید.

لذا از اشخاص حقیقی و حقوقی که تمایل به همکاری دارند دعوت می شود با دریافت اسناد مربوطه از مدیریت حقوقی دانشگاه ، قیمت پیشنهادی خود را به همرا ه ضمانتنامه بانکی معتبر به مبلغ مندرج در جدول در پاکت در بسته و مهر و موم شده به اداره حراست دانشگاه به نشانی: بابلسر- بلوار پاسداران سازمان مرکزی دانشگاه مازندران  تحویل نمایند.

سپرده شرکت در مزایده : ضمانتنامه بانکی معتبر به مبلغ مندرج در جدول

تاریخ تحویل قیمت پیشنهادی: حداکثر تا پایان وقت اداری مورخ 23 /06/ 98

تاریخ بازگشایی پاکتهای پیشنهادی: ساعت 00 /11 روز یکشنبه مورخ 24 /06/ 98

ضمناً در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با اداره پشتیبانی دانشگاه، با شماره تلفن 35302891 ، یا مدیریت حقوقی دانشگاه به شماره 35303143 تماس حاصل نمایند.

دانشگاه مازندران

لطفا جهت دریافت لیست مناقصه گزینه زیر را کلیک نمایید.

دانلود فايل : 2.pdf ( 1207KB )

١٢:٠٦ - چهارشنبه ١٣ شهريور ١٣٩٨    /    شماره : ٢٢٤١٢    /    تعداد نمایش : ٧١١