اطلاعیه:

Normal 0 false false false false EN-US X-NONE AR-SA

"باسمه تعالی"

«اطــــلاعیــه»

« برگزاری بیست و نهمین دوره جشن تشویق فرزندان ممتاز اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه مازندران»

به حول و قوه الهی، ثبت نام از دانش آموزان و دانشجویان جشن تشویق فرزندان ممتاز اعضای محترم هیات علمی و کارمندان شریف، به صورت الکترونیکی انجام می پذیرد.

لذا از تمامی همکاران ارجمند دانشگاهی که فرزندان دلبندشان، حایز شرایط لازم می باشندخواهشمند است با مراجعه به آدرس

نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک مورد نظر، اقدام فرمایند.

آخرین مهلت ثبت نام برای دانش آموزان: 15 شهریورماه 1398

آخرین مهلت ثبت نام برای دانشجویان: 15 مهر ماه 1398

مدارک مورد نیاز:

1-       اصل یا کپی کارنامه تحصیلی ممهور به مهر آموزشگاه.

2-        پذیرفته شدگان در آزمون سراسری دانشگاه ها در مقاطع مختلف: فرم  انتخاب واحد ( ترم یک ) ثبت نام دانشگاه. ( پذیرفته شدگان بدون آزمون مد نظر نمی باشد)

3-       یک برگ کپی  صفحه اول شناسنامه

4-       عکس 4*3 یک قطعه

ملاک انتخاب فرزندان ممتاز:

اول، دوم ، سوم و چهارم  ابتدایی

پنجم و ششم  ابتدایی

هفتم و هشتم

نهم

دهم، یازدهم و دوازدهم

خیلی خوب

خیلی خوب یا معدل 5/ 19   به بالا

25/ 19   به بالا

19   به بالا

5/ 18   به بالا

-          علوم قرآنی " حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن و نهج البلاغه" ،   مسابقات ورزشی، علمی، هنری: مقام اول استان و اول تا سوم کشور با ارائه مدارک معتبر از مراجع رسمی ذی صلاح.

-          پذیرفته شدگان در آزمون سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در مقاطع مختلف. ( کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری)

تذکر: چنانچه فرزندان کارکنان دانشگاه در زمینه های مختلف ( قرآن، اجرا، موسیقی، تقلید صدا و...) مهارت دارند به روابط عمومی اطلاع داده تا در صورت تایید، از مهارت شان در مراسم جشن استفاده شود.

١٢:٢١ - شنبه ٥ مرداد ١٣٩٨    /    شماره : ٢٠٨٣٤    /    تعداد نمایش : ١٤٢٤