اطلاعیه:

(تمدید شد) فراخوان جذب عضویت در کمیته های راهبردی شورای مدیریت سبز دانشگاه

«فراخوان جذب عضویت در کمیته های راهبردی شورای مدیریت سبز دانشگاه»

در راستای اصلاح الگوی مصرف انرژی در دانشگاه‌ها، با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت علوم، «دستورالعمل مدیریت سبز در دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری» تدوین و جهت بهره برداری به تمام مراکز آموزش عالی ابلاغ شده است که از مهم‌ترین دستاوردهای این دستورالعمل، تشکیل شورای راهبری مدیریت سبز در سراسر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری است.

در این خصوص بر اساس نیازها و وضع موجود و مصوبه شورای مدیریت سبز دانشگاه مازندران، ایجاد کمیته های راهبردی شورای مدیریت سبز به شرح ذیل مصوب گردید.

Ø      کمیته مصرف آب

Ø      کمیته انرژی

Ø      کمیته پسماند و کاغذ

Ø      کمیته فرهنگی و آموزش

Ø      کمیته فضای سبز

بدین وسیله از کلیه اساتید و صاحب نظران دانشگاه مازندران و علاقمند به فعالیت در حوزه مدیریت سبز جهت عضویت در کمیته های مذکور دعوت بعمل می آید. کلیه علاقه مندان می توانند حداکثر تا تاریخ22/ 06 / 97 با مراجعه به آدرس http://budget.umz.ac.ir بخش فرم ها، فرم مربوطه را تکمیل و ارسال فرمایند.

٠٨:٢١ - دوشنبه ١٩ شهريور ١٣٩٧    /    شماره : ١٨١٢٨    /    تعداد نمایش : ١٢٣٢