اطلاعیه:

شرايط اختصاصي دانشگاه مازندران براي فراخوان جذب اعضای هيات علمي شهریور 97

800x600 Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

شرايط اختصاصي دانشگاه مازندران براي فراخوان جذب اعضای هيات علمي

شهریور 97

1-         اولویت جذب در شرايط کسب امتياز مساوی در کارگروه بررسی توانایی علمی با متقاضي بومي است.

2-   درخواست متقاضياني كه در استخدام رسمي دستگاه ها، نهادهاي اجرايي و دانشگاه ها،  اعم از دولتي و غير دولتي هستند، بررسي نمی شود .

3- درخواست متقاضیان دانش آموخته از دانشگاه‌هاي خارجي سطح يك و مورد تاييد وزارت عتف که در رده 300 دانشگاه برتر جهان هستند، بررسی خواهد شد.

4- درخواست متقاضیانی که هر یک از مقاطع تحصیلی را به صورت مجازی، غیر حضوری یا نیمه حضوری گذرانده و دانش آموخته شده  باشند، قابل بررسی نیست.

تبصره 1: رأي هيات اجرايي جذب در خصوص دانشگاه محل تحصيل متقاضي، نافذ بوده و قابل اعتراض نیست.

تبصره 2: متقاضیان جذب دانش آموخته داخل کشور باید کلیه مقاطع تحصیلی را در دانشگاه‌های دولتی حضوری سطح  یک و دو   و یا مراکز پژوهشی (پژوهشگاه‌ها) سطح یک گذرانده باشند.

تبصره 3: دانشگاه امام صادق در رشته‌های علوم انسانی و دانشگاه‌های باقرالعلوم، علوم رضوی، دانشگاه معارف قم، مدرسه عالی شهید مطهری، موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی و حوزه علمیه قم  برای گروه معارف مستثنی هستند.

تبصره 4: مدارک حوزوی در صورتی قابل بررسی است که متقاضی هر 4 سطح را در حوزه علمیه قم گذرانده باشد.

5- حداقل معدل متقاضي باید در مقطع كارشناسي 15، در مقطع ارشد بدون احتساب نمره پایان نامه 16 و در مقطع دکتری بدون احتساب رساله  17 باشد.

تبصره 1: معدل متقاضيان گروه‌هاي علوم پايه و فني و مهندسي در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تا نيم نمره پايين تر،  قابل بررسي است.

6- رشته یا رشته - گرایش متقاضی در هر سه مقطع تحصیلی باید مطابق با رشته - گرایش درخواستی مندرج در فراخوان دانشگاه باشد.

7- زمینه تخصصی، علمی و پژوهشی متقاضی باید با زمینه تخصصی مورد نیاز دانشگاه، همخوانی داشته و متناسب باشد و صرفا به فعالیت‌های مرتبط با تخصص مورد نیاز، امتیاز تعلق خواهد گرفت.

8- فقط فعالیت‌های علمی و پژوهشی 5 سال اخیر متقاضیان بررسی خواهد شد.

9- تسلط بر حداقل یک زبان زنده بین المللی (انگلیسی، فرانسه، آلمانی، عربی و...) متناسب با رشته تخصصی با ارائه گواهینامه معتبر، الزامی است.( فارغ التحصیلان رشته های زبان‌های خارجی باید 80 درصد نمره علمی آزمون های معتبر را کسب نمایند.)

تبصره 1: مدارک زبان بدون محدودیت زمانی قابل بررسی است و مدارک زبان دانشگاه‌های سطح یک و دانشگاه مازندران نیز به صورت همترازی، قابل قبول می باشد.

10-     نخبگان و برجستگان علمی در صورتی که شرایط و امتیازات لازم را مطابق با آیین نامه دانشگاه در کمیته مربوط کسب نمایند و پذیرفته شوند بعد از جذب و تصویب هیات امنای دانشگاه از ضریب حقوقی حداکثر تا 30درصد بیش از سایر اعضای هیات علمی و تسهیلات مسکن سازمانی، برخوردار خواهد شد.

11-    کسب حداقل 60 امتیاز از مجموع 175 امتیاز فرم مصاحبه کارگروه بررسی توانایی علمی، الزامی است.

12-    شرط سني براي جذب پيماني با مدرك دكتري 40 سال و دارندگان مدرک کارشناسی ارشد 30 سال  است.

تبصره 1: در موارد خاص رای هیات اجرایی جذب؛ نافذ است.

13-     متقاضیان باید سایر شرایط ویژه تخصصی مورد نظر گروه های آموزشی و دانشکده های مربوطه را دارا باشند.

14-    در صورت صلاحدید هیأت اجرایی جذب، متقاضيان بايد به پذیرش و اقدام نسبت به شرايط خاص دانشگاه به صورت مكتوب متعهد گردند.

15-     ارائه مدارك تحصیلی، اعم از ریزنمرات کلیه مقاطع، پایان نامه مقطع ارشد و رساله مقطع دکتری در روز مصاحبه؛ الزامی است.

16-     عدم سپردن تعهدات مورد نظر هيات اجرايي جذب (موضوع بند 14)، عدم حضور متقاضی در جلسات مصاحبه کارگروه های بررسی توانایی های علمی و صلاحیت عمومی، عدم ارائه مدارک لازم در موعدهای مقرر به دبیرخانه هیأت اجرایی جذب دانشگاه،  در حکم انصراف است.

17-     تنها مرجع اعلام كننده ی راي هيات اجرايي جذب دانشگاه، دبيرخانه آن هيات است و آن را  به صورت رسمی از طریق پایگاه اطلاع رسانی مركز جذب اعلام خواهد کرد.

18-    راي هيات اجرايي جذب در هر مرحله اي نافذ بوده و حق درخواست تجديد نظر مطابق آيين نامه تشكيل هيات عالي جذب اعضاي هيات علمي دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي كشور تا 60 روز پس از اعلام رسمي آن به متقاضي، براي وي محفوظ خواهد بود.

شرایط اختصاصی دانشگاه مازندران برای شرکت در نوزدهمین فراخوان نیمه متمرکز جذب اعضای هیات علمی در دویست و پنجاه و چهارمین جلسه هیات اجرایی جذب؛ مورخ 3/ 05/ 1397 مورد بررسی قرار گرفت که در پایان در 18 بند و 7 تبصره به اتفاق آرا  به تصویب رسید.

هیات اجرایی جذب

١٤:٠٠ - شنبه ١٧ شهريور ١٣٩٧    /    شماره : ١٨١٢٤    /    تعداد نمایش : ٢٠٩٧