قابل توجه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه مازندران:

ارزیابی فرآیند برگزاری جشن روز معلم دانشگاه مازندران

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات،به استحضار کلیه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه مازندران می رساند: بنا به دستور ریاست محترم دانشگاه، مقرر گردید تا از فرآیند برگزاری جشن روز معلم توسط دانشگاه مازندران در هتل میزبان بابلسر، ارزیابی جامعی به عمل آید.

در همین راستا و به منظور مدیریت بهتر نظرات اخذ شده، همکاران دانشکده های مختلف می توانند از طریق لینک ایمیل مندرج در فرم های ارسالی ، در این ارزیابی شرکت کنند.

یادآور می شود:

1-   فرآیند ارزیابی، به صورت الکترونیکی و توسط سامانه ارزیابی دانشگاه در حال انجام است.

2-  به دلیل مدیریت بهتر نظرات اخذ شده، فرم های جداگانه ای برای هر یک از دانشکده ها طراحی شده که ممکن است ابهام ایجاد کند. برای مثال در ایمیل دعوت به ارزیابی همکاران دانشکده تربیت بدنی، عنوان "ارزیابی روز معلم دانشکده تربیت بدنی" آورده شده است که مراد همان ارزیابی روز معلم دانشگاه توسط اعضای محترم هیات علمی دانشکده تربیت بدنی است.

3-  با توجه به اینکه قرار است در آینده، ارزیابی های دیگری نیز توسط دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه انجام شود، لطفا همکارانی که بنا به هر دلیلی، ایمیل مربوطه را دریافت نکرده اند با دفتر نظارت، جناب آقای مهندس حبیب تبار با شماره داخلی 3173 تماس حاصل فرمایند، تا ضمن حل مشکل احتمالی، دانشگاه از نظرات همه همکاران محترم بهره مند گردد.

خواهشمند است ضمن شرکت در این ارزیابی و تکمیل فرم مربوطه، دانشگاه را در برگزاری بهتر مراسم سال آینده یاری فرمایید.

دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه مازندران

١٥:٢٠ - يکشنبه ١٣ خرداد ١٣٩٧    /    شماره : ١٧٣٢٤    /    تعداد نمایش : ٣٣٧٦