اطلاعیه‌:

بسمه تعالي

ثبت نام برای شرکت در پانزدهمین  آزمون زبان انگلیسی UMET  دانشگاه مازندران

13  اردیبشهت  ماه  1397

انگلیسیUMET دانشگاه مازندران در روز پنج شنبه، مورخ 13 / 2 / 1397 برگزار خواهد شد و متقاضیان می نوانند از روز دو شنبه، مورخ 20 /01 / 1397 برای ثبت نام به نشانی الکترونیکی http://umet.umz.ac.ir/  مراجعه نمایند.

ساعت برگزاری آزمون 9:00  صبح می باشد.

·       این آزمون در سطح استانداردهای آزمون های متعارف در کشور هم­چون تولیمو و MSRT می­باشد.

·       آزمون شامل چهار مهارت  Grammar ,Vocabulary ,Reading  و Close Test است.

·       کسب حداقل حد نصاب 50 % امتیاز آزمون جهت ارایه و شرکت در آزمون جامع دکتری دانشگاه مازندران کافی و مورد قبول است.

·       هزینه ­ی شرکت در آزمون مبلغ 100 هزار تومان می باشد.

راهنمای ثبت نام :

مرحله­ ی اول : داوطلبان برای ثبت نام در آزمون UMET باید اول در سامانه، پروفایل بسازند. در صفحه­ی ورودی سامانه­ی آیکون ثبت نام را کلیک نموده و فرم ثبت نام را به دقت تکمیل نموده و بعد از تکمیل، مشخصات تصاویر خود را (عکس جدید - تمام رخ و زمینه روشن)، صفحه­ی اول شناسنامه، کارت ملی و آخرین مدرک تحصیلی یا کارت دانشجویی را اسکن نموده و در پروفایل­شان اپلود نمایند و طبق تاریخ­هایی که در تقویم آزمون درج می شود، اقدام به ثبت نام نمایند. بدین صورت که اول آزمون مورد نظر و حوزه­ی انتخابی را ذخیره نموده و طبق مهلتی که سامانه برای پرداخت هزینه­ی آزمون می دهد، اقدام کنند. پرداخت هزینه فقط به­صورت آنلاین می­باشد و بعد از پرداخت حتماً کد رهگیری را یادداشت نمایند.

مرحله­ی دوم :  آزمون رأس ساعت 9:00  صبح  روز پنج­شنبه، مورّخ 13/ 2/ 97 آغاز می‌گردد. از این رو، مقتضی است که ساعت 8:00 صبح در محلّ برگزاری آزمون به نشانی :

بابلسر، پردیس دانشگاه مازندران، کتابخانه­ ی مرکزی دانشگاه  حضور یابند.

کلیه­ ی شرکت کنندگان باید در زمان مراجعه به محل آزمون کارت شناسایی معتبر  به همراه داشته باشند.

معاونت آموزشی دانشگاه

١٣:٥٤ - يکشنبه ١٩ فروردين ١٣٩٧    /    شماره : ١٦٥٣٤    /    تعداد نمایش : ١٨٣٠