ثبت نام دوازدهمین آزمون زبان انگلیسی (UMET) دانشگاه مازندران

حسب پیگیری های تعدادی از داوطلبان

دوازدهمین آزمون زبان انگلیسی (UMET) دانشگاه مازندران بر طبق زمانبندی ذیل برگزار می گردد و از متقاضیان محترم جهت ثبت نام و شرکت در این آزمون دعوت به عمل می آید.

یادآوری: این آزمون فقط در صورتی برگزار خواهد شد که بیش از 50 نفر متقاضی داشته باشد. در صورت به حد نصاب نرسیدن متقاضیان، هزینه ی ثبت نام شان در نزد دانشگاه محفوظ خواهد ماند و در اولین آزمونی که برگزار خواهد شد، می توانند شرکت کنند. درهر حال، هزینه ی آزمون قابل برگشت نمی باشد.

کلیه­ی مراحل ثبت نام، واریز وجه، صدور کارت ورود به جلسه و صدور کارنامه ار طریق سامانه­ی آزمون زبان به نشانی ذیل صورت می پذیرد:

تاریخ های مهم:

زمان ثبت نام: از ساعت 10  شنبه، مورخ 04 /06 /1396 تا ساعت 16 دو شنبه، مورخ 06 /06 /1396

زمان صدور کارت: از ساعت 10 صبح سه شنبه، مورخ 07 /06 /1396 تا ساعت 7 صبح پنجشنبه، مورخ

09 /06 /1396

زمان برگزاری آزمون: ساعت 9 صبح پنجشنبه، مورخ 09 /06 /1396

مکان برگزاری آزمون: بابلسر- پردیس دانشگاه مازندران- کتابخانه­ی مرکزی دانشگاه.

** حضور کلیه ی داوطلبان در ساعت 8:30 صبح در مکان برگزاری آزمون الزامی است.

ویژگی های آزمون:

- این آزمون به طور اختصاصی توسط دانشگاه مازندران طراحی می شود.

- این آزمون در سطح استانداردهای آزمون های متعارف سطح کشور، هم­چون تولیمو و MSRT برگزار خواهدشد.

- آزمون شامل 100 سؤال از چهار مهارت: Grammar، Vocabulary، Reading و Cloze Test می باشد.

- هزینه ­ی شرکت در این آزمون مبلغ 100 هزار تومان می باشد.

١٤:١٨ - چهارشنبه ٤ مرداد ١٣٩٦    /    شماره : ١٤٥٢٤    /    تعداد نمایش : ١٠٠٣